fbpx

THBE – Fundraising and Exit

THBE – Fundraising and Exit

A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete október 14-én rendezi meg negyedik, éves konferenciáját. A rendezvény fő témája idén a „Fundraising and Exit” lesz.

Az „impact investing” immáron Európa leggyorsabban fejlődő befektetési stratégiájává vált. Vajon mekkora szerepet játszanak ebben az intézményi befektetők? Hazai és nemzetközi alapkezelők számolnak be saját befektetéseik kiválasztási és kezelési módszereiről. Megtudhatjuk hol és hogyan születnek azok a befektetési célpontok, akik új, generációs cégek formájában, piaci alapon adnak választ egy-egy társadalmi kihívásra.

Zárásként pedig esettanulmányokon keresztül mutatják be, hogyan lehet eljutni az „exit”-ig!

Főelőadó: Stephen Brenninkmeijer, egyike az első társadalmi hasznosságú befektetőknek, a „European Climate Foundation” Felügyelőbizottságának elnöke.

További előadók többek között:

Simon Péter, az OTP Alapkezelő üzletfejlesztési igazgató; Nikolaus Görg, Gutmann AG magánpiaci igazgatója; Erwin Stahl, a BonVentures (első németországi impact alap) alapítója és vezérigazgatója; Markus Freiburg, a FaSe ügyvezető igazgatója; Robert Manz, a Valores (lengyel alap) igazgatója; Ewa Konczal, az EVPA közép-kelet-európai ágának vezetője.

Fővédnök: Áder János köztársasági elnök

Helyszín: Société, Sas u. 15. Budapest

A rendezvény angol nyelvű lesz, tolmácsolást biztosítanak. Folyamatosan frissülő hírek az előadókról, programról, helyszínről ezen a linken érhetők el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!