fbpx
Esettanulmányok

Kutatások

A társadalmi fenntarthatósággal, a társadalmi befektetésekkel, CSR-el és vállalati felelősségvállalással, legújabban pedig az ESG-vel kapcsolatos információk megosztása céljából időről-időre kutatásokat és tanulmányokat készítünk. Szeretnénk, hogy a hazai vállalatok és alapítványok a magyarországi vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság jelenlegi helyzetéről árnyalt képet kapjanak és hozzájussanak alapvető információkhoz.

Kutatások

A hatékony környezeti és társadalmi befektetésekkel kapcsolatos információk megosztása céljából időről-időre kutatásokat és tanulmányokat készítünk. Szeretnénk, hogy a hazai vállalatok és alapítványok a magyarországi vállalati felelősségvállalás jelenlegi helyzetéről árnyalt képet kapjanak és hozzájussanak alapvető információkhoz a társadalmi befektetések helyzetét tekintve. 

Kutatásaink a vállalati felelősségvállalás több szegmensét érintik, kiterjednek a felelős üzleti szereplők szokásainak vizsgálatától kezdve a megoldásra váró hazai problémák feltérképezésén át a megvalósult társadalmi befektetési projektekről alkotott lakossági vélemények összegyűjtéséig.