Felügyelőbizottság

Hajna Csongor, Felügyelő Bizottság elnöke

Vállalati kommunikációs, public affairs és fenntarthatósági szakember. 20 éve foglalkozik vállalatok társadalmi felelősségvállalásával, annak menedzsmentjével, külső és belső kommunikációjával, illetve az üzleti, civil és kormányzati szektorok együttműködésével. 2005-től 2020-ig kommunikációs csoportvezetőként, illetve vállalati és kormányzati kapcsolatok szakértőként a Provident Pénzügyi Zrt. társadalmi felelősségvállalás programját irányította. 2011 és 2017 között az Effekteam (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum) elnökségi tagja. 2010 és 2013 között a Brit Kereskedelmi Kamara CSR munkacsoportjának vezetője. Jelenleg független kommunikációs és fenntarthatósági tanácsadó a vállalati és kormányzati szektorokban.


Andreas Kovacs, Felügyelő Bizottság tagja

Több mint 40 éve menedzsment tanácsadó Németországban, több nyugati és közép-keleti országban, nagy, közép és kis vállalatoknál. 25 évig volt a magyar Management & Controlling-Service Vezetési Tanácsadó Kft és 10 éve az AKConsulting Bt. tulajdonosa. A Német-Magyar Ipari-és Kereskedelmi Kamarának 9 évig volt elnökségi tagja és jelenleg is a tanácsadói testületének tagja.  Szakmai és gyakorlati tapasztalatai kiterjednek a vállalatirányítás és -vezetés, a szervezetfejlesztés és marketing területére. 2015 óta támogatja az egyesületet a működés, a gazdálkodás és stratégia fejlesztésében. Az Effekteam Felügyeleti Bizottság tagjaként célja az Egyesület alapszabályban rögzített működésének, a stratégia követésének felügyelete, a közhasznú tevékenységének ellenőrzése.


Vörös ÉvaFelügyelő Bizottság tagja

Jelenleg szabadúszóként dolgozik, főként adminisztrációs és oktatási tevékenységet végez digitálisan. Korábban a NESsT-nél dolgozott globális operációs vezetőként 7,5 évig, illetve ezt megelőzően a United Way Magyarországnál programvezetőként a hazai civil szektort támogatta munkájával. Szociális és nonprofit területen 19 éves tapasztalattal rendelkezik.