fbpx

Menedzsment

Dr. Molnár Klára, igazgató, szakmai vezető

Az Effekteam elődje, a Magyar Adományozói Fórum (MAF) 2006-os megalakulása óta a szervezet igazgatója. Egyetemi tanulmányai során a Miskolci Egyetem politológia, valamint jogász szakán szerzett diplomát. Posztgraduális tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen – európai jogi szakjogász –, majd az ELTE-n – környezetvédelmi szakjogász – végezte. A szakvizsgáját követően 2006-ig ügyvédként dolgozott. Számtalan egyesület, alapítvány bejegyzésében és munkájában segített, 2005 folyamán pedig önkéntesként segítette a munkát a MAF egyik alapító tagjánál, a Maholnap Magyar Jóléti Alapítványnál. 

klara.molnar@effekteam.hu


Csider Gyöngyvér, operatív menedzser

2019 februárjában csatlakozott a Magyar Adományozói Fórum csapatához projekt- és marketingkommunikáció asszisztensként, 2020 februárjától pedig operatív menedzserként lát el feladatokat a szervezetnél. Tanulmányait az ELTE Bölcsészettudományi Karán végezte, alapképzésen szabad bölcsészet, mesterképzésen pedig horvát nyelv és irodalom szakos diplomát szerzett. Egyetemi éveit követően először magyar tulajdonú KKV-nál, majd multikörnyezetben helyezkedett el, később innen érkezett az egyesülethez.

gyongyver.csider@effekteam.hu


Hanyecz Lívia, kommunikációs tanácsadó

Egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végezte, majd a Magyar Rádió Médiaiskolájában szerkesztő-riporteri képesítést szerzett. Szakmai pályafutását a média területén kezdte: dolgozott napilapos újságíróként, majd egy gazdasági hetilapnál volt rovatvezető. Érdeklődése később a vállalati kommunikáció, a PR felé fordult. A Magyar Public Relations Szövetség által elismert szakmai képesítést szerzett, és a pénzügyi szektorban helyezkedett el szenior PR menedzserként. Gyermekei születését követően saját vállalkozást indított, azóta kommunikációs tanácsadóként dolgozik. Az Effekteam kommunikációs tevékenységét 2020 novembere óta segíti.

livia.hanyecz@effekteam.hu


Veres-Papp Hajnalka, operatív vezető / szülési szabadságon

2009 szeptembere óta segíti az egyesület munkáját.  Kezdetben önkéntesként, 2010 márciusától igazgatói asszisztensként, 2020 februárjától pedig operatív vezetőként lát el feladatokat a szervezetnél. 2008-ban végzett a Debreceni Egyetem szociológia szakán. Egy kislány, Liza anyukája, illetve jelenleg szülési szabadságát tölti újszülött kisfiával, Mátéval.

hajnalka.papp@effekteam.hu


Vida Vivien, operatív asszisztens

2021 márciusában kezdett az egyesületnél dolgozni. Egyetemi tanulmányait Szegeden végezte, ahol germanisztika alapszakon szerzett diplomát, majd azt követően a mesterképzésen magyar és alkalmazott nyelvészetet hallgatott. Egyetemi éveit követően multikörnyezetben dolgozott.

vivien.vida@effekteam.hu