fbpx

Impact Hub Budapest – Fiataloknak segítenek társadalmi hatású vállalkozás indításában

Impact Hub Budapest – Fiataloknak segítenek társadalmi hatású vállalkozás indításában

Az Impact Hub Budapest idén is megszervezi a Social Impact Award-ot (SIA), ahol egyetemisták és fiatal szakemberek közössége társadalmi hatású vállalkozásokat indíthat útnak. Az online megnyitó eseményhez március 9-én 18 és 19 óra között ingyenesen lehet csatlakozni a budapesti Impact Hub Facebook-oldalán.

A Social Impact Award (SIA) a világon a legnagyobb felsőoktatási hallgatóknak és fiataloknak szóló képzési és támogatási program fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innováció témában. A program egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy eljussanak egy formálódó ötlettől az ígéretes megvalósításig. Ehhez eszközöket és know-how-t vehetnek igénybe, illetve pénzügyi támogatást is nyerhetnek, hogy elindítsák saját impact vállalkozásukat. A fiatalok felkészítését négy ingyenes online workshop segíti: március 16-án Ötlet Generálás Workshop, március 30-án Impact Lab Workshop, április 13-án Üzleti Modell Workshop és április 27-én Üzleti Tervezés Workshop.

A SIA Kick-Off eseményhez március 9-én, csütörtökön 18 és 19 óra között ingyenesen lehet csatlakozni a budapesti Impact Hub Facebook-oldalán. Az érdeklődők itt többet is megtudhatnak arról, hogyan segíthet számukra a program a saját impact projektjük elindításában, függetlenül attól, hogy mennyi tapasztalatuk van a témában, inspirálódhatnak hazai társadalmi vállalkozók sikertörténeteiből, illetve találkozhatnak másokkal, akiknek hasonlóak a céljaik.

További információ és csatlakozási lehetőség: https://fb.me/e/40foopNOy

Iratkozzon fel hírlevelünkre!