fbpx

FRUIT OF CARE – Társadalmi felelősségvállalás ajándékozással

FRUIT OF CARE – Társadalmi felelősségvállalás ajándékozással

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többen kezdik el a céges és személyes ajándékok beszerzését. A rohamosan romló járványhelyzet miatt az idén fokozott hangsúlyt kap a vásárlás tudatos, előrelátó tervezése. Ez különösen igaz azokra a cégekre és magánszemélyekre, akiknek fontos, hogy egyedi, minőségi termékeket ajándékozzanak, egyúttal kifejezzék társadalmi felelősségvállalásukat is.

A FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. olyan ajándéktárgyakat és -csomagokat kínál, melyeket designerek fejlesztenek és hátrányos helyzetű emberek készítenek. A márka egyediségét három alapérték kombinációja adja: az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség.

A vállalkozás egyszerre kíván társadalmi és üzleti célokat elérni. Azáltal, hogy a különleges designer termékeket sérült emberek állítják elő kézi munkával, segítenek nekik megmutatni személyes értékeiket és támogatják társadalmi beilleszkedésüket is.

A FRUIT OF CARE olyan cégeknek, viszonteladóknak és egyéni ügyfeleknek kínálja termékeit, akik számára a társadalmi felelősségvállalás valódi ügy. Vásárlóik többsége azért dönt a márka mellett, mert ezekkel az egyedi kézműves termékekkel nemcsak minőségi ajándékot kapnak, de egyúttal segíthetik hátrányos helyzetű embertársaikat is. A cég az évek során közel százezer megrendelést teljesített, innovativitását és kiválóságát számtalan hazai és nemzetközi elismerés és díj bizonyítja.

A FRUIT OF CARE termékkínálata megtekinthető a vállalkozás honlapján, ahol az érdeklődőknek egyedi ajánlatkérésre és megrendelésre is lehetőségük van.

További információ: www.fruitofcare.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!