fbpx

Flow Alapítvány – Konferenciával ösztönzik a versenyszféra és a civil szektor szereplői közötti együttműködést

Flow Alapítvány – Konferenciával ösztönzik a versenyszféra és a civil szektor szereplői közötti együttműködést

A Flow Alapítvány küldetése, hogy összehozza a forprofit és a nonprofit szféra szereplőit, és támogassa együttműködésüket világjobbító tevékenységeik kialakításában. Ennek jegyében a szervezet – 10 év elteltével – 2023. október 17-én megrendezi Budapesten a harmadik hazai Tűzgyújtó Konferenciát, majd 2023. november 23-án a széles körű részvételt biztosító első Tűzgyújtó Online eseményt.

A hazai kezdeményezésű Tűzgyújtó Konferenciát először 2012-ben, majd 2013-ban szervezték meg Budapesten. Az események célja az volt, hogy összekössék egymással a társadalmi problémákra érzékeny, tenni akaró embereket, közösségeket, cégeket és szervezeteket, hogy tanulhassanak egymástól, és ezáltal a kis tüzekből az egész magyar társadalmon átsöprő, jobbító szándékú hullám indulhasson el.

A Flow Alapítvány idén ismét a híd-szerepet helyezi tevékenysége fókuszába, és egy évtized múltán, október 17-én ismét megrendezi Budapesten, immár harmadszor, a Tűzgyújtó Konferenciát, illetve ezt követően első alkalommal próbálkozik meg – november 23-án – a széles körű részvételt biztosító Tűzgyújtó Online megszervezésével.

A MagnetHázban tartandó esemény közel 200, különböző szakterületről érkező, üzleti és civil szférában tevékenykedő résztvevőnek nyújt lehetőséget arra, hogy közös ügyek mellé állva alakítsanak ki partneri kapcsolatokat. A konferencián forprofitok mesélnek arról, hogy mit ad nekik, ha a profitszerzésen túl más ügyeket is támogatnak. Szó lesz tapasztalatokról, jó példákról, hozzávalókról és rengeteg lehetőség lesz beszélgetni, ismerkedni.

A rendezvény inspirációt kínál mind a versenyszférában tevékeny CSR-vezetők, HR-vezetők és cégvezetők, mind civil szervezeti vezetők számára. A szervezők mindazokat várják, akik megosztanák tapasztalataikat és hitüket, hogy az üzleti célok teljesülését a társadalmi hasznosságnak fontos kiegészítenie.

A Flow Alapítvány azok számára is szeretne lehetőséget adni a közös gondolkodásra, akik október 17-én nem tudnak személyesen részt venni a konferencián. Ennek érdekében november 23-án mindenki számára nyitottá teszik a félnapos Tűzgyújtó Online eseményt, ahol – korlátlan és ingyenes részvétel mellett – az érdeklődők ízelítőt kaphatnak az októberi rendezvény legfontosabb elemeiből, gondolataiból, tanulságaiból, és módjuk lesz arra is, hogy kapcsolódjanak a konferencia hatására formálódó kezdeményezésekhez.

További információ és regisztráció: https://tuzgyujto2023.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!