fbpx

Beteg gyermekeknek készültek játékok az Effekteamnél

Beteg gyermekeknek készültek játékok az Effekteamnél

Az Effekteam minden évben arra törekszik, hogy az adventi időszakban olyan jótékony célú programot szervezzen tagjai és partnerei számára, amely egyfelől kapcsolódik az egyesület alaptevékenységéhez, másfelől lehetőséget ad a kötetlenebb, ünnepi hangulatú együttlétre is. Idén a Nevetnikék Alapítvány ajándékkészítő műhelye adott keretet az eseménynek.

Az Effekteam tagjai és partnerei a Nevetnikék Alapítvány ajándékkészítő műhelyének keretében készítettek olyan ajándékokat, amiket beteg gyermekek egy-egy fájdalmas vizsgálat után magukkal vihetnek. A kicsik így kevésbé a vizsgálat kellemetlenségére koncentrálnak, inkább arra, hogy mit is fognak húzni a kincsesládából, melynek megtöltéséhez most az egyesület jótékony célú adventi programjának résztvevői is hozzájárultak.

Mindenki nagy lelkesedéssel vágott bele az alkotásba, így sok egyedi kreáció született. Készült Pókemberes, Peppa malacos és Batmanes játék is, de az évszaknak megfelelően nem maradtak el a hóemberes, karácsonyfás, koricipős változatok sem. A közreműködők összesen 80 pörgettyűt vágtak, csiszoltak és festettek ki a délelőtt folyamán, miközben adventi zene és dekoráció szolgáltatta a hangulatot a munkához. Az elkészült játékok 80 gyermeknek okoznak majd örömet az elkövetkezendő hetekben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!