fbpx

Provident – Díj a professzionális ügyfélélményért, motivációs kampány a kollégák számára – így telik az ősz a Providentnél

Provident – Díj a professzionális ügyfélélményért, motivációs kampány a kollégák számára – így telik az ősz a Providentnél

Az elmúlt időszak minden gazdasági szereplő számára tartogatott kihívásokat, ám a Provident Pénzügyi Zrt. a nehézségek ellenére gyorsan alkalmazkodott a körülményekhez és remek eredményeket ért el. Professzionális Ügyfélélmény kategóriában első helyezést szerzett a vállalat Európai Otthoni Szolgáltatások üzletága, amely négy ország munkatársait ismerte el. A díjat az Európai Ügyfélközpontúsági Díjak és Konferencia elnevezésű eseményen adták át 32 ország részvételével szeptemberben.

Az Arcet Global minden évben meghirdeti pályázatát, korábban Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, idén pedig már a közép- és kelet-európai országok is indulhattak a megmérettetésen. A Provident európai országai – Csehország, Lengyelország, Románia és Magyarország – közösen pályáztak. A díjat a neves, nemzetközi szakmai zsűri a kiváló ügyfélélményért tett erőfeszítésekért ítélte oda a pénzügyi vállalat számára.

A Provident idén rengeteg erőfeszítést tett annak érdekében, hogy az ügyfeleit biztonságosan és folyamatosan ki tudja szolgálni, továbbá, hogy munkavállóik a változó körülmények között is magabiztosan és megfelelően végezhessék mindennapi teendőiket – ezért is indították el a Care programot.

Az őszi-téli időszakban a pénzügyi vállalat – a Care program folytatásaként – mindent megtesz az egészségvédelemért és a fertőzés elkerülése érdekében, így mosható maszkokat biztosítanak a kollégáknak, és edukációs előadást is tartanak számukra egy orvos közreműködésével. A Provident belső kommunikációs kampánnyal motiválja munkavállalóit a további remek eredmények elérésére. A kampány keretében a munkavállalók motiváló üzenetekkel, videókkal találkozhatnak online és az irodákban egyaránt. A közösen kitűzött célok megvalósulását nyereményekkel jutalmazzák. A közösséget aktivizálva változatos játékokkal, kvízekkel, közösségépítő online és offline programokkal ösztönzik a dolgozókat és teszik színesebbé a hétköznapokat. A különféle programajánlók segítik az otthonról dolgozó irodai és a területen lévő kollégákat abban, hogy megtalálják a számukra legbiztonságosabb kikapcsolódást.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!