fbpx

„Itt valóban hasznos, felelősségteljes munkát végezhetek”

„Itt valóban hasznos, felelősségteljes munkát végezhetek”

Tavaly május óta operatív asszisztensként erősíti az Effekteam csapatát Major Luca, akivel az új év alkalmából az elmúlt hónapok szakmai feladatairól és az egyesületnél szerzett eddigi tapasztalatairól beszélgettünk.

Mivel foglalkoztál mielőtt csatlakoztál az Effekteam csapatához?

Tavaly tavasszal szereztem meg a diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem humánökológia mesterszakán. Az egyetem mellett dolgoztam a kulturális- és a közszférában is.

Mi keltette fel az érdeklődésedet az egyesület iránt?

Az érdeklődésem mindig is a társadalmi és környezeti problémák és a fenntarthatóság felé irányult, egyetemi tanulmányaim során is ezekben a témakörökben mélyedtem el. Úgy éreztem, hogy szeretném a tanultakat a gyakorlatba is átültetni. Az Effekteam hatalmas tapasztalattal rendelkezik a társadalmi fenntarthatóság területén, így biztos voltam benne, hogy sokat tudok itt szakmailag fejlődni.

Operatív asszisztensként milyen feladatokat látsz el a szervezetnél?

A feladataim legnagyobb részét három vállalati pályázat menedzselése teszi ki, ebbe beletartozik többek között a pályázati adminisztráció kezelése, a pályázókkal való kapcsolattartás, a beszámolók szakmai kiértékelése, az eredményekről, hatásokról összefoglaló riportok készítése. A pályázatok mellett az egyesület különböző eseményeinek, workshopjainak, munkacsoport-találkozóinak lebonyolításában, valamint a vállalati önkéntes napok szervezésében és megvalósításában is részt veszek.

Mit jelent számodra az egyesületnél végzett munka? Hozott-e valamilyen változást az itteni tevékenységed a személyes életedben?

Nagyon örülök, hogy egy olyan munkahelyen kezdhettem a pályámat, ahol az első naptól fogva a csapat tagjának érezhetem magam és valóban hasznos, felelősségteljes munkát végezhetek. Úgy gondolom, hogy az egyesület szervezettsége, strukturáltsága kiemelkedő, ez számomra nagyon inspiráló mind a munkámban, mind a magánéletemben.

Mi az, ami miatt a leginkább szeretsz az Effekteamnél dolgozni?

Nagyon élvezem azt, hogy a feladatköröm változatos, és mindig van lehetőség új dolgokba beletanulni a saját tempómban. A többiek segítőkészsége és rugalmassága is nagyon pozitív számomra.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!