fbpx

E.ON – Videós ügyfélszolgálat az E.ON-nál

E.ON – Videós ügyfélszolgálat az E.ON-nál

Innovatív megoldásokra ösztönzi a vállalatokat a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet. Például az E.ON, ügyfélszolgálati irodái nyitvatartásának március 16-i ideiglenes felfüggesztését követően úgy döntött, hogy a további személyes(ebb) kapcsolattartás érdekében videós ügyfélszolgálatot hoz létre. A fejlesztés kilenc nap alatt valósult meg.

Az E.ON mindent megtesz a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében, ezért, egyéb óvintézkedések mellett úgy határozott, hogy ideiglenesen felfüggeszti a személyes ügyintézést valamennyi ügyfélszolgálati irodájában. Ugyanakkor azzal is tisztában van a vállalat, hogy az ilyen nehéz időkben talán még fontosabb a személyes kapcsolattartás, mint a nyugodt, békés napokban: ezért március 27-én elindította új, videós ügyfélszolgálatát. A tesztüzem ideje alatt, hétfőtől péntekig 12 és 17 óra között vehető igénybe az új szolgáltatás, egyelőre számlaügyek és műszaki problémák intézésére, de hamarosan valamennyi ügytípus esetében fognak majd segíteni. Az ügyfélszolgálati munkatársak, akik egyelőre tízen vannak, az otthonukból látják el ezt a feladatot.

„Ezekben a hetekben különösen fontos, hogy új és nagyon gyors megoldások szülessenek. Most mindannyiunknak kevesebb lehetősége van a személyes emberi kapcsolatok megélésére, így elhatároztuk, hogy megteremtjük a közvetlen kommunikáció új és tökéletesen biztonságos formáját az E.ON-nál. Büszke vagyok a kollégáimra, akik mindössze kilenc nap alatt lehetővé tették, hogy kollégáink a rendkívüli helyzet ellenére is szemtől szemben beszélhessenek az ügyfeleinkkel” – mondta el a fejlesztés kapcsán Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tagja.

A videós ügyfélszolgálat használatához mindössze egy kamerával rendelkező számítógépre, tabletre vagy okostelefonra van szükség. A rendszer az alábbi böngészőket támogatja:

  • Android: Google Chrome 59 vagy újabb
  • iOS: Safari
  • Windows operációs rendszer: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge 15+
  • MacOS: Safari

Az E.ON videós ügyfélszolgálati munkatársai itt érhetők el: https://www.eon.hu/hu/lakossagi/informaciok/koronavirus-intezkedesek.html

A vállalatcsoport a videós ügyfélszolgálatot a következő hetekben továbbfejleszti és bővíti. Az innovatív ügyfélkapcsolati csatorna a rendkívüli helyzetet követően is elérhető lesz majd az E.ON ügyfelei számára.

Az E.ON a veszélyhelyzet kihirdetése óta már korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt az áramot, illetve több halasztható tevékenységet, köztük a fogyasztásmérők leolvasását is leállította és tervezett munkáit átszervezte annak érdekében, hogy támogassa a koronavírus terjedésének megakadályozására tett országos intézkedéseket.

Az E.ON szerelői, mérnökei és hálózati szakemberei továbbra is mindent meg fognak tenni a rendkívüli helyzetben az áramszolgáltatás folyamatos és zavartalan biztosítása érdekében az ügyfelekért.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!