fbpx

Vállalati társadalmi befektetések eredmény- és hatásmérése az Effekteam Akadémián

Vállalati társadalmi befektetések eredmény- és hatásmérése az Effekteam Akadémián

A vállalati társadalmi befektetési programok eredményeinek és hatásainak mérési és értékelési módszereit ismerhetik meg azok a vállalati szakemberek, akik ellátogatnak a november 29-i Effekteam Akadémiára. A gyakorlatorientált programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni legkésőbb november 25-ig lehet.

Az Effekteam Egyesület évekkel ezelőtt azzal a céllal indította el Effekteam Akadémia elnevezésű programját, hogy elősegítse a vállalatok társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos módszerek megismerését és gyakorlati elsajátítását. A szakmai konferenciáknál kisebb létszámú, workshop jellegű események a vállalati társadalmi befektetések különféle aspektusaival összefüggésben nyújtanak áttekintést az aktuális nemzetközi és hazai trendekről, megosztják a legújabb módszereket és tapasztalatokat, illetve azt is lehetővé teszik, hogy a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálják, alkalmazzák a megszerzett ismereteket.

Az Effekteam Akadémia november 29-i programja azoknak a vállalati szakembereknek szól, akik szeretnének többet megtudni arról, hogyan lehet mérni és értékelni cégük társadalmi befektetési programjainak eredményeit és hatásait. A szakmai esemény résztvevői megismerhetik a vállalati társadalmi befektetések eredmény- és hatásmérésének, értékelésének nemzetközi trendjeit, módszereit és hazai tapasztalatait, majd a gyakorlatban is kipróbálhatják a bemutatott mérési és értékelési eszközök alkalmazását. A személyes találkozás és közös műhelymunka lehetőséget nyújt a szakmai kapcsolatok építésére, a tapasztalatok és jógyakorlatok megosztására is.

Az Effekteam Egyesület elsősorban a vállalatok képviselőit hívja és várja a szakmai eseményre, melynek pontos részletei megtalálhatók a programban. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni legkésőbb november 25-ig lehet az itt elérhető online jelentkezési lapon keresztül. A részletes program elérhető a rendezvény honlapján.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!