fbpx

United Way – Versenyképesség a jövőben

United Way – Versenyképesség a jövőben

A United Way a Cross-Sector Partnership Café rendezvénysorozatának keretében Munkavállalói és vállalkozói kompetenciafejlesztés a diákévek alatt címmel rendez konferenciát és workshopot, hogy együtt keressék a választ a jövő egyik nagy kérdésére.

Kezdeményezőkészség, kommunikáció, együttműködés, csapatmunka, problémamegoldó-készség, kreativitás. Napjainkban egyre többet hallunk ezekről a 21. századi készségekről és képességekről, amelyekre a tapasztalatok és a kutatások szerint is nagy szükség van a gyorsan változó munkaerőpiacon. Hiányuk megnehezíti a munkába lépést és hátráltatja a karrierépítést. Évről-évre fiatalok százezrei szembesülnek az ezen a téren mutatkozó hiányosságaikkal és kezdik hátránnyal karrierjüket Magyarországon is.

Hogyan tudjuk egymáshoz közelíteni az oktatási rendszer és a munkaerőpiac elvárásait?

Ha vállalatnál vagy vállalkozóként dolgozol, pedagógusként, oktatási- vagy HR- szakemberként vagy érintett, netán a civil szférát képviseled és téged is foglalkoztat ez a kérdés, csatlakozz a workshophoz!

A United Way egy olyan megoldásközpontú workshopra invitálja az érdeklődőket, ahol:
– innovatív megoldásokkal, jó gyakorlatokkal találkozhatsz és te is inspirálhatsz másokat,
– olyan kapcsolatokra tehetsz szert, melyekkel még többet tudsz tenni a fiatalok karrierorientációjának elősegítéséért és a 21. századi kompetenciafejlesztésért,
– saját élményeken át is bővítheted készségfejlesztési eszköztáradat,
– sőt, akár egy közös projekt is vár rád

A workshop napja: 2019. szeptember 26.
Időpontja: 9.00-14.00 óra (regisztráció 8.30-tól)
Helyszín: CEU Auditórium (1051 Budapest, Nádor utca 15.)

A workshop nyelve magyar. A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudnak elfogadni

A regisztrációért kattints ide!

A szervező: United Way Magyarország. A rendezvény a United Way Magyarország Vedd a kezedbe a jövő(de)t! programjának részeként, a Citi Foundation jóvoltából a United Way Worldwide támogatásával valósul meg.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!