fbpx

United Way – Jótékonysági vacsora

United Way – Jótékonysági vacsora

A hagyományoknak megfelelően, a United Way Magyarország idén is adománygyűjtő eseménnyel indítja a nyarat. Szeretettel várják az érdeklődőket az immár negyedik alkalommal megrendezendő “Land Cruise for a Cause” jótékonysági vacsorájukra. A korábbi években hajóztak, idén azonban lehorgonyoznak a Marriott Szállodában, és az éjszakai Budapest látványát ezúttal a frissen felújított hotel teraszáról élvezhetik a résztvevők. Amerikai stílusú büfévacsora, koktélok, kiváló borok, zene, a Varidance Társulat fantasztikus műsora, jótékonysági tombola, valamint Jaksity Kata, az est háziasszonya gondoskodik róla, hogy felejthetetlen közös estében legyen része mindenkinek. 
 
A jótékonysági esten 150 haladó szellemiségű, vállalati, civil és kormányzati vezető vesz részt, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a pozitív változások mellett, és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű.

Az est bevételét a United Way Magyarország közhasznú programjaira fordítja. Jegyvásárlásoddal egy gyermek közelebb kerül az álmaihoz!


A belépőjegy ára 18.900 Ft. A rendezvény befogadóképessége mindössze 150 fő!
 
KATTINTS a jegyvásárlásért!
 
HELYSZÍN: BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.
IDŐPONT: 2019. június 11., kedd18:00 – 23:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre!