fbpx

A United Way ismét megrendezi hagyományos Gálaestjét, melyen köszönetet mond támogatóinak, és bemutatja, milyen társadalmi problémák megoldására koncentrál az elkövetkező időszakban.

A Gálaest 35 asztalánál olyan haladó szellemiségű vállalati és civil vezetők foglalnak majd helyet, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a tartós pozitív változások mellett, és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű. Az idei Gála bevételéből olyan programokat támogatnak, amelyek olvasási- és szövegértési készségfejlesztésen keresztül, valamint pénzügyi, gazdasági és vállalkozói ismeretek bővítésével adnak új esélyt a hátrányos helyzetű, sok esetben veszélyeztetett fiataloknak, hogy felzárkózzanak, és tehetségüket kibontakoztatva anyagilag független, önfenntartó felnőtté válhassanak.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, TEGYÜNK EGYÜTT A MAGYAR GYERMEKEK ÉS FIATALOK JÖVŐJÉÉRT! – áll a szervezet meghívójában. Számítanak a résztvevőkre, hogy közös erővel egy még jobb világot teremthessenek a magyar gyermekek és fiatalok számára!

A rendezvény 2019. november 17-én, 18:30-kor veszi kezdetét a Budapest Marriott Hotelben.

Amennyiben szívesen lenne a United Way vállalati támogatója, tekintse meg a szponzorációs tájékoztatót és vegye fel a kapcsolatot Adriány Kincső ügyvezető igazgatóval a kincso.adriany@unitedway.hu e-mail címen, vagy a +36-20-392-1500-as telefonszámon.

Ha egyénileg szeretne részt venni a rendezvényen kérjük, kattintson a regisztrációs oldalra: http://www.unitedway.hu/united-way-magyarorszag-galaest-2019/

Kérdés esetén keresse a szervezetet bizalommal!