fbpx

United Way – Adománygyűjtő vacsora az ukrán háború károsultjainak megsegítésére

United Way – Adománygyűjtő vacsora az ukrán háború károsultjainak megsegítésére

A United Way a közösség erejére építve indította el az Együtt Ukrajnáért Segélyalapot. A kezdeményezéshez kapcsolódóan, a szervezet 2022. június 14-én jótékonysági vacsorát rendez a Budapest Marriott Hotelben, amelynek bevételét szintén a háború károsultjainak támogatására fordítja.

A jelenleg zajló háborús konfliktus pusztító az ukránok számára, életük teljes fordulatot vett és jövőjük is bizonytalan. Válaszul erre az egyre növekvő humanitárius válságra, a United Way elindította az Együtt Ukrajnáért Segélyalapot. A szervezet Magyarországon helyi partnerekkel együttműködve határozza meg az igényeket, és támogatja a harcok által kiszolgáltatott helyzetben lévők számára szükséges azonnali és hosszabb távú segítséget.

A kezdeményezés részeként, 2022. június 14-én 18 és 22 óra között adománygyűjtő vacsorára kerül sor aBudapest Marriott Hotel (cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.) exkluzív tetőteraszán, ahol a résztvevők remek ételek és finom italok mellett tájékozódhatnak az aktuális magyarországi menekülthelyzetről és licitálhatnak néhány különleges tételre. Az est bevételéből a United Way olyan – előzetesen leellenőrzött – szervezeteknek a munkáját támogatja, amelyek a háború által sújtott területeken nyújtanak létfontosságú segítséget azoknak, akiknek arra a legnagyobb szükségük van.

Az adománygyűjtő vacsorára 2022. június 10-én 12 óráig lehet jegyet vásárolni erre a linkre kattintva.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!