fbpx

Tungsram – Fákat és virágokat ültetnek a Tungsram önkéntesei

Tungsram – Fákat és virágokat ültetnek a Tungsram önkéntesei

A környezet védelme, a fenntarthatóság fontos érték a Tungsram számára, ezért a vállalat szívesen csatlakozik ilyen jellegű kezdeményezésekhez, illetve maga is rendszeresen szervez erre irányuló programokat. Legutóbb fásítási és virágültetési akciókban jeleskedtek a cég önkéntesei.

A Tungsram is csatlakozott a zalaegerszegi nagyszabású faültetési programhoz, melynek célja hogy a környezet- és klímavédelem jegyében 2024-ig 5 ezer új fát ültessenek el számos intézménnyel, vállalkozással, civil szervezettel, lakóközösséggel és magánszeméllyel karöltve. Balaicz Zoltán polgármester felhívta rá a figyelmet, hogy a Tungsramra mindig lehet számítani a közösségi programokban, jótékonysági rendezvényeken, városi akciókban.

A Tungsram megalapításának 125. évfordulója alkalmából a cég önkéntesei 125 tő virágot ültettek a hajdúböszörményi gyár területén lévő virágosládákba, a zalaegerszegi gyár melletti füves területen pedig a 125-ös számot kirajzoló virágágyást állítottak össze, ezzel is megszépítve a vállalat környezetét.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!