fbpx

THBE – Október 6-án tartja online konferenciáját a THBE

THBE – Október 6-án tartja online konferenciáját a THBE

Meghatározhatod magad a társadalmi/környezeti befektetések által? Motiválhatja ez a befektetésed? Hogyan gondolkodik erről a következő generáció? Változtatnak-e a privátbankárok portfóliójuk összeállításában a növekvő társadalmi szerepvállalás iránti igények hatására? Többek között ezekről a kérdésekről lesz szó a Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesületének idei konferenciáján.

Az egyesület hisz abban, hogy a kényszer új lehetőségeket is nyújt mindannyiunknak, ezért nagy örömmel várja az érdeklődőket az október 6-án sorra kerülő online eseményre. Szokásosan az „impact” befektetői közösség külföldi és hazai személyiségeit hozzák el a rendezvényre. A fórumot angolul tartják, de tolmáccsal magyarul is lehet majd követni az előadásokat, beszélgetéseket.

A programról információ itt érhető el.

Időpont: 2020. október 6. 9-11.30-ig

Az online bejelentkezéshez szükséges információt az egyesület elküldi a regisztrálóknak.

Regisztrálni itt lehet

A szervezők tisztában vannak azzal, hogy konferenciáik egyik legkedveltebb része a „networking”, ezért – amennyiben az egészségügyi állapotok engedik – az eseményt követően egy „Networking Winetasting” utórendezvényt szerveznek. Ennek időpontja október 13-a 18.30. Bővebb információt a későbbiekben küldenek a regisztrálóknak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!