fbpx

Tesco – Újabb Mars-Tesco jótékonysági akció a rászorulókért

Tesco – Újabb Mars-Tesco jótékonysági akció a rászorulókért

A Mars és a Tesco ismét együttműködik a rászoruló családok támogatása érdekében. A kezdeményezés keretében a 2022. május 12. és 25. között, a Tesco hipermarketekben megvásárolt Mars állateledelek, illetve Ben’s Original márkájú termékek árából a vállalat 1%-ot ajánl fel jótékonysági célra, a Tesco pedig megduplázza a támogatás értékét. Az így összegyűlő összegből a két vállalat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját segíti, amely a támogatásból élelmiszercsomagokat juttat el a nélkülözőkhöz.

Immár negyedik alkalommal fog össze a Mars és a Tesco, hogy közösen segítsenek a nehéz helyzetbe került családok élelmezésében. Ezért a május 12. és 25. között, a Tesco hipermarketekben értékesített Mars állateledelek – köztük például a Pedigree, Whiskas, Kitekat termékek –, valamint Ben’s Original rizsfélék és mártások aktuális árának 2%-át a két vállalat idén is a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkájának támogatására fordítja. A vásárlók így közvetve segíthetik a nehéz helyzetben lévő családokat, amelyhez a Mars és a Tesco egyenlő arányban, egy-egy százalékkal járul hozzá.

„Nagyon örülünk annak, hogy a Marssal együttműködésben évek óta számos nélkülöző életét tehetjük egy kicsit könnyebbé. Csak tavaly például összesen 2 600 000 forinttal járultunk hozzá a rászoruló családok ellátásához. Az összegből a Magyar Élelmiszerbank Egyesület akkor közel 28 ezer élelmiszercsomagot tudott eljuttatni rászorulóknak, melyek vállalati partnerei által adományozott, mentett élelmiszereket tartalmaztak összesen 78 millió forint értékben. Bízom benne, hogy idén is legalább ilyen sikeres lesz a kezdeményezés”– mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!