fbpx

A rendkívüli körülmények ellenére sem maradt el a Magyar Élelmiszerbank Egyesület javára szervezett hagyományos karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtés a Tescókban. Az adományokat december 9-ig lehet leadni az áruházakban elhelyezett gyűjtőpontokon, illetve idén először online formában is.

Az advent és a karácsony különösen nehéz időszak a rászorulók életében, ráadásul idén az egyre súlyosbodó járványhelyzet és annak gazdasági hatásai miatt még többen kerültek nehéz helyzetbe. A Tesco számára fontos, hogy támogassa azokat, akiknek szüksége van rá, így idén is részt vesz a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő kampányában. Az akció keretében az áruházlánc vásárlói december 9-ig országosan közel 150 Tesco áruházban adhatják le adományaikat a kasszasoron kívül elhelyezett gyűjtőpontokon.

Az áruházlánc azokra is gondolt, akik szívesen jótékonykodnának, azonban egészségügyi és biztonsági okokból nem szeretnének személyesen elmenni az áruházakba. Idén először online adományozásra is van lehetőség a Tesco Online Szolgáltatásának felületén. A vásárlók 3 különböző adománycsomagot vásárolhatnak meg virtuálisan a rászorulók javára. Az online kampány végén a Tesco az internetes adományoknak megfelelő értékű, az Élelmiszerbank által jelzett szükségleteknek megfelelő tartalmú termékcsomagot állít össze a rászorulók javára.