fbpx

Tesco – Online adománykuponokkal az ukrajnai menekültekért

Tesco – Online adománykuponokkal az ukrajnai menekültekért

Online élelmiszercsomaggal támogathatják a Tesco vásárlói az ukrajnai menekültek élelmiszer-ellátását. Április 22. és május 15. között négy különböző értékű adománycsomagot jelképező kupon közül lehet választani a Tesco Otthonról weboldalán, amelyek megvásárlása esetén azok értékét az áruházlánc megduplázza.

Április 22. és május 15. között kaphatók a Tesco Otthonról weboldalon azok az adománykuponok, amelyek megvásárlásával az ukrajnai menekültek élelmezési programját lehet támogatni. A Tesco stratégiai partnerével, a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel összefogva indította el az akciót az ország különböző pontjain elszállásolt menekültek megsegítésére. Az adományozók S, M, L és XL méretű élelmiszercsomag közül választhatnak 1000, 2000, 3000, valamint 5000 forint értékű kuponok formájában, amelyeket a virtuális kosarukhoz adva néhány kattintással megvásárolhatnak. A vállalat minden eladott kupon értékét megkétszerezi, így a vásárlás dupla segítséget jelent a rászorulóknak. A kezdeményezés lezárultával a Tesco az Élelmiszerbankkal együttműködve váltja termékekre a befolyt adományt, olyan élelmiszereket biztosítva, melyekre a legnagyobb szükség van.

A Tesco Otthonról weboldalon itt találhatók az online adománykuponok: https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/shop/adomanykupon/adomanykupon/adomanykupon

Iratkozzon fel hírlevelünkre!