fbpx

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. – Sokszínűségi hét a Tescónál

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. – Sokszínűségi hét a Tescónál

A Tesco alapelve, hogy „nem számít, ki vagy, honnan származol, a Tescónál sikeres lehetsz”. A program céljául tűztük ki, hogy a sokszínűség témáját közelebb hozzuk, érzékenyítsük a kollégákat, személyes történeteken keresztül világítsuk meg a legfontosabb alapértékeket, felhívjuk a kollégák figyelmét a téma fontosságára.

Fenti célból, idén 2. alkalommal szerveztük meg május 18-21-ig a Sokszínűségi hetet, melyet a kollégák élőben online, utólag a belső kommunikációs csatornákon követhettek. A program célcsoportja: a közel 11.000 tescós áruházi, irodai és raktári munkatárs.

A hét egyes napjain más és más téma köré épült az összesen 18 programból álló beszélgetéssorozat: 1. Rejtett előítéletek; 2. Beszélgetés a női közösségek fontosságáról, a női pénzügyekről és a női irodalomról; 3. Látható és láthatatlan betegségek, fogyatékosságok feldolgozása; 4. Sokszínű, nyitott, befogadó közösségek. Minden napra külsős előadókat is meghívtunk, de fontosnak tartottuk, hogy munkatársaink is elmondják személyes történeteiket, melyeken keresztül bemutattuk, milyen sokszínűek vagyunk, melyre büszke a Tesco.

Élőben alkalmanként kb. 150-en követték az előadásokat, az utólagos megtekintésekkel együtt pedig közel 4000-en nézték meg a felvételeket. Rengeteg pozitív üzenetet, köszönetet kaptunk, az áruházvezető visszajelzések alapján befogadóbb közösségeket sikerült építeni. A négynapos rendezvényen, közel 44 meghívott előadóval közel 19 órányi minőségi tartalmat tudtunk nyújtani a kollégáknak.

További információk a projekttel kapcsolatban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!