fbpx

Tesco – Gazdik a rászorulókért

Tesco – Gazdik a rászorulókért

A tavalyi sikeres közös akciót követően a Mars és a Tesco ismét együttműködik a rászoruló családok támogatása érdekében. A kezdeményezés keretében a május 6. és 19. között a Tesco hipermarketekben megvásárolt Mars állateledelek árából a vállalat 1%-ot ajánl fel jótékonysági célra, az áruházlánc pedig megduplázza a támogatás értékét. Az így összegyűlő összegből a két vállalat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját segíti, akik a támogatásból élelmiszercsomagokat juttatnak el a nélkülöző családok számára.

A koronavírus-járvány miatt a rászorulóknak még nagyobb szükségük van a segítségre, mint eddig. Ezért a május 6. és 19. között a Tesco hipermarketekben értékesített Mars állateledelek – köztük például a Pedigree, Whiskas, Kitekat termékek – aktuális árának 2%-át a két vállalat idén is a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkájának támogatására fordítja. A kutya- és macskatulajdonosok így közvetve segíthetik a nehéz helyzetben lévő családokat, amelyhez a Mars és a Tesco egyenlő arányban, egy-egy százalékkal járul hozzá.

A mostani akció nem az első példa a két vállalat együttműködésére, tavaly augusztusban például összesen 2,3 millió forinttal járultak hozzá a rászoruló családok ellátásához. Az összegből a Magyar Élelmiszerbank Egyesület akkor több mint 40 000 darab élelmiszercsomagot tudott eljuttatni rászorulóknak, melyek vállalati partnerei által adományozott, mentett élelmiszereket tartalmaztak összesen 69 millió forint értékben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!