fbpx

Tesco – Elindult az adventi adománygyűjtés a Tesco áruházakban

Tesco – Elindult az adventi adománygyűjtés a Tesco áruházakban

A Tesco idén is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adventi adománygyűjtő kampányához. Az áruházlánc vásárlói november 15-től egészen december 24-ig adománykuponok vásárlásával támogathatják a segélyszervezet munkáját.

A karácsony előtti hetekben jellemzően többet költünk, mint máskor, és nemcsak élelmiszerrel, hanem szeretteinknek szánt ajándékokkal is készülünk az év végi ünneplésre. Sok család számára azonban nemcsak a gyerekeknek szánt játékok és finomságok, de egy átlagos vacsora alapanyagainak beszerzése is nehézséget okoz. A Tesco idén már tizenkettedik alkalommal csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez, melynek keretében az áruházlánc vásárlói november 15. és december 24. között a rendes és az önkiszolgáló kasszáknál 250 forintos adománykuponok vásárlásával járulhatnak hozzá a szervezet egész éves munkájához. Az adománykuponok eladásából befolyó összeget a Tesco teljes egészében átadja az Ökumenikus Segélyszervezetnek, amely nehéz helyzetben levő családokat és gyermekeket támogat belőle. Idén ismét lehet adakozni a jótékony célra online is 250, 500, valamint 1000 forintos kuponok megvásárlásával, melyek a december 6-tól 24-ig tartó időszakban lesznek elérhetők a Tesco Otthonról weboldalán.

Tavaly 36,6 millió forint folyt be a Tescóban advent idején megvásárolható adománykuponok értékesítéséből. Az összegből az Ökumenikus Segélyszervezet egész éven át ételt, otthont és esélyt tudott nyújtani a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek, valamint a járványhelyzet miatt bajbajutottaknak. Az áruházlánc, stratégiai partnerként, a szeretet.éhség. kampány mellett többek között a szervezet Felhőtlen gyermekkor kampányát is rendszeresen támogatja.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!