fbpx

Tesco – Tesco Doboz: új elemmel bővült a Tesco házhozszállítási szolgáltatása

Tesco – Tesco Doboz: új elemmel bővült a Tesco házhozszállítási szolgáltatása

Április 6-tól már Magyarországon is elérhető a Tesco új, házhozszállítási szolgáltatása a Tesco Doboz. A Tesco Doboz alapvető élelmiszereket és háztartási termékeket tartalmaz, és azokba a magyar háztartásokba rendelhető, ahol az áruházlánc online bevásárlás szolgáltatása még nem elérhető. A Tesco által előre összeállított, egységes tartalmú dobozokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

A Tesco Doboz az egész országban rendelhető azokon a területeken, ahol az áruházlánc online bevásárlás szolgáltatása nem elérhető, így Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Somogy, Tolna, Zala és Vas megyében is. Az új szolgáltatásnak köszönhetően a vásárlók időt takaríthatnak meg, ráadásul a nehéz szatyrokat sem nekik kell hazacipelniük. A rendeléshez ki sem kell mozdulni, hiszen a Tesco Doboz online, vagy a Tesco Bevásárlás mobil applikáción keresztül is elérhető, a termékeket pedig a futárok egyenesen az ajtóig szállítják.

A Tesco Doboz egy egész csomag figyelmesség – összesen 23 darab, nem romlandó élelmiszert és háztartási terméket tartalmaz, amelyet a Magyar Posta MPL szolgáltatásával együttműködve a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatnak a vásárlók.

A Tesco Doboz 1-2 fő részére tartalmazza az egy hétre szükséges alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket. A vásárlók nemcsak olyan termékeket fognak a csomagban találni, mint például a tej, cukor, liszt és tészta, de az édesszájúakra is gondolt az áruházlánc, hiszen nápolyi és kakaó is az alapcsomag része. Azért, hogy a dobozok minél előbb elérhessenek azokhoz, akiknek igazán szükségük van rá, a bennük található termékek típusa, valamint azok mennyisége állandó.[1] A vásárlóknak nincs lehetőségük a dobozok összetételének módosítására, és a csomag tartalma is csak egyben rendelhető meg.

A Tesco Doboz ára 11 499 forint, a megrendelés a Tesco Bevásárlás applikáción vagy online adható le. Egy vásárló jelenleg naponta 1 dobozt rendelhet meg.

A pontos terméklista, valamint a Tesco Dobozzal kapcsolatos további információ megtalálható a Tesco Doboz weboldalán.


[1] A márkákban lehetséges eltérés az áruházi elérhetőség függvényében.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!