fbpx

Tesco – Az előző évi pénzadomány közel másfélszerese gyűlt össze a Tescóban az ünnepek előtt

Tesco – Az előző évi pénzadomány közel másfélszerese gyűlt össze a Tescóban az ünnepek előtt

Újabb 85 millió forinttal támogatta az ország legnagyobb adománygyűjtő csapata az Ökumenikus Segélyszervezet egész éves, rászorulókat segítő munkáját. Az összeg a Tesco és vásárlói révén gyűlt össze az adventi adománygyűjtés során.

A Tesco 14 éve vesz részt az Ökumenikus Segélyszervezet Adventi Adománygyűjtésében, melynek során az áruházlánc vásárlói 2023. november 13. és december 24. között a kasszáknál és az önkiszolgáló pénztáraknál 250 forint értékű adománykuponokat vásárolhattak. December 1-jétől pedig online elérhető 250, 500, valamint 1000 forint értékű kuponokból is választhattak, hogy ilyen módon is segítsék a rászorulókat.

A vásárlók a kampány során összesen több mint 330.000 darab kupont vettek az áruházlánc üzleteiben és online, amely több mint 82 millió forint támogatást jelent a rászorulók javára. Az összeg sorrendben a harmadik legnagyobb a kiskereskedelmi vállalat és a Segélyszervezet együttműködésének kezdete óta, és több mint 40 százalékkal szárnyalja túl a 2022-es eredményt. A Tesco ezt egészítette ki 85 millió forintra, ezzel is támogatva a jótékonysági szervezet szociális és esélyteremtő programjait.

„Az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnereként mindig örömmel csatlakozunk adománygyűjtő eseményeikhez. Büszke vagyok rá, hogy a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként számos korábbi eredményt túlszárnyaló pénzösszeggel támogathatjuk a nehéz körülmények között élőket. Köszönöm vásárlóinknak, hogy a karácsonyi bevásárlás során gondoltak a rászorulókra is, és hálás vagyok munkatársaimnak, akik lehetővé tették, hogy az összefogás erejével ilyen sikeres kampány valósulhasson meg” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!