fbpx

Tesco – A Tesco munkalehetőséget kínál az Ukrajnából menekülteknek

Tesco – A Tesco munkalehetőséget kínál az Ukrajnából menekülteknek

A Tesco az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben várja az olyan, Ukrajnából elmenekült emberek jelentkezését, akik közép- és hosszú távon terveznek Magyarországon maradni. Az áruházlánc első körben közel 400 főnek szeretne munkát biztosítani, de a szezonális munkavállalási igény alakulása függvényében ezt az év folyamán akár meg is duplázhatja.

A Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet szoros együttműködésben segíti az ukrajnai háború elől menekülőket, ezúttal a Magyarországon közép- és hosszú távon maradni kívánók foglalkoztatásával. A segélyszervezet előszűri a lehetséges munkavállalókat azzal, hogy közvetlenül megkeresi a potenciális érdeklődőket, és tájékoztatja őket a Tesco által kínált munkalehetőségre való jelentkezés részleteiről.

A vállalat 30 fő angolul beszélő munkavállalónak kínál munkalehetőséget budaörsi központi irodájában, valamint Budapesten, a Váci úton lévő Tesco Business Services központjában. Ezenkívül 250 jelentkezőt vár teljes vagy részmunkaidőben a fővárosi és környéki áruházaiba áruházi munkatárs, bolti eladó, online bevásárlási asszisztens, valamint pénztáros pozíciókra. Utóbbi esetében alapfeltétel a magyarnyelv-tudás. A határmenti áruházakban a Tesco 55 új munkatársat tud foglalkoztatni, míg gyáli és herceghalmi logisztikai központjaiban összesen 50 fő kezdhet komissiózóként vagy targoncásként.

A Tesco az Ukrajnából érkezők számára dedikált elérhetőségeket hozott létre, ahol magyar és angol nyelven nyújt segítséget, és hamarosan ukrán nyelven is elérhetővé teszi a támogatást az álláskeresőknek.

E-mail: toborzas@tesco.com
Telefon: +36 20 827 1506

Iratkozzon fel hírlevelünkre!