fbpx

Tesco – A Tesco 10 millió forintot oszt szét rászoruló munkatársai között

Tesco – A Tesco 10 millió forintot oszt szét rászoruló munkatársai között

A Tesco karácsony előtt hagyományosan számos programot szervez munkatársainak, idén azonban – a kollégák biztonságát előtérbe helyezve – új, egyedi megoldásokat keresett az ünneplésre. Így például Tesco Angyal Alapítványán keresztül 10 millió forinttal támogatja rászoruló munkatársait, online meseolvasással, virtuális kézműveskedéssel, valamint munkatársi versenyekkel és ajándékokkal készül az ünnepekre.

A Tesco, mint felelős munkáltató számára munkatársai biztonsága és egészsége kiemelt prioritást élvez. A vállalat azonban idén sem mond le a közös év végi programokról: alternatív módon igyekszik megszépíteni áruházi, logisztikai központi, valamint irodai munkatársai számára az adventi időszakot. A gyerekeknek például online mesedélutánt szerveznek, ahol vállalkozó szellemű kollégák olvasnak meséket az eseményhez virtuálisan csatlakozó kicsiknek. A vállalat HR-csapata azokra is gondolt, akik inkább a kézügyességüket próbálnák ki. Nekik szól az online adventi kézműves workshop, ahova a gyerekeket is várják, de lesz kifejezetten a munkatársaknak szervezett alkalom is. A korábbi évekhez hasonlóan a Tesco idén is díjazza a legszebben feldíszített közös tereket. A lelkes dekoratőrök áruházi csapatépítő programok szervezéséhez nyerhetnek támogatást a csapatuknak.

Nem minden azonban a díszítés és a közös programokon való részvétel, hiszen a karácsony együtt jár az ajándékozással is. Az áruházlánc ezért valamennyi munkatársának karácsonyi ajándékcsomaggal, illetve egy 10 ezer forintos utalvánnyal köszöni meg az egész éves, kitartó munkáját. Ráadásként, a tavaszi időszakhoz hasonlóan, az áruházi munkatársak ezúttal is egyszeri, maximum 40 ezer forintos bónuszban részesülhetnek. Az ajándékok sorát gyarapítja az idei különleges évhez illeszkedő vitamincsomag és karácsonyi maszk is.

A Tesco Angyal Alapítványon keresztül az áruházlánc a különösen nehéz helyzetben levő munkatársainak most extra támogatást nyújt. Az Alapítványhoz beérkező adományokat a vállalat megduplázza, és az így rendelkezésre álló keretet fordítja a kollégák támogatására. A Tesco Angyal karácsony előtt minden áruházban, boltban és raktárban bevásárol egy rászoruló kollégának, aki több mint 12 ezer forint értékben válogathat a kosarába. Ezen kívül – a nagylelkű adományoknak köszönhetően – idén 86, nehéz helyzetbe került kolléga fejenként több mint 100 ezer forint extra támogatást is kap, így összesen közel 10 millió forintot osztanak szét a Tesco Angyal Extra Karácsonyi Akciójában.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!