fbpx

Szabadság miatt zárva!

Szabadság miatt zárva!

Elérkezett az augusztus, mely egyesületünknél minden évben a nyári szabadságolások időszaka. Nekünk is jó lesz egy kicsit pihenni, feltöltődni, hiszen mozgalmas hónapok állnak mögöttünk.

Az idei évet annak az átfogó kutatásnak a szektorális elemzésével indítottuk, melyet 2022 végén a Comlab – ESG Core cégcsoporttal közösen végeztünk. Ebben azt vizsgáltuk, hogy hol is tartanak a hazai vállalatok a fenntartható működés bevezetésében és az ESG jelentések készítésére való felkészülésben. Az első félév során több olyan szakmai eseményt is szerveztünk, melyek fókuszában a fenntarthatóság témája, valamint a vállalatok ezzel kapcsolatos kihívásai és jó gyakorlatai álltak.

Idén megújítottuk az Effekteam szakmai díját, melyre május 30. és augusztus 1. között három kategóriában nevezhettek a hazai vállalatok. A hatékony környezeti, társadalmi és vállalatirányítási programok megvalósítása és a sikeres pályázat elősegítése érdekében megtartottuk hagyományos interaktív szakmai workshopjainkat. Mindezek mellett tovább bővítettük egyesületünk tagságát és támogattuk tagszervezeteink, partnereink társadalmi felelősségvállalási, fenntarthatósági projektjeinek lebonyolítását.

Szeptembertől folytatjuk éves szakmai konferenciánk szervezését, melynek keretében az is kiderül, hogy kik az Effekt 2030 – Az ESG megoldások díjának idei nyertesei. Most tartunk egy kis szünetet, legközelebb szeptember 4-én leszünk elérhetőek, addig leveleinket korlátozottan olvassuk és kommunikációs csatornáinkat is pihentetjük. A nyár hátralevő részére mindenkinek nagyon jó időtöltést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!