fbpx

SPAR – „Zöld” polcokon kínálja a SPAR a környezettudatos termékeket

SPAR – „Zöld” polcokon kínálja a SPAR a környezettudatos termékeket

A Spar üzleteiben könnyen megtalálhatóak lesznek a környezettudatos termékek, amelyeket a vásárlók már egy kifejezetten erre a célra kialakított helyen, figyelemfelkeltő polcokon érhetnek el. Ezekre a „zöld” gyűjtőpolcokra a többször használatos, környezeti fenntarthatóságot támogató termékek kerülnek fel, amelyek abban segítenek, hogy kevesebb műanyag hulladék keletkezzen.

Az összes INTERSPAR-ban és nagyobb SPAR szupermarketekben kihelyezett „zöld” polcok a környezettudatos vásárlók számára zöldséges és kétféle pékárus tasakot, kétféle szilikon fedőt, méhviaszos kendőt, kétféle textil uzsonnás zacskót kínálnak, amelyeket többször lehet használni. Melléjük kétféle bio szemeteszsák is került, melyek biológiailag 100%-ban lebomlók.

A „zöld” kiállítóbútorokra a tavaly a Nestlé Hungária Kft. és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. összefogásának köszönhetően megjelent fenntarthatósági kisokost is kihelyezik. A díjtalanul elvihető „Hogyan legyek környezettudatos vásárló?” című füzetből a hulladékkezelés és a szelektív hulladékgyűjtés alapszabályain túl az érdeklődők tippeket kaphatnak, miként mérsékeljék háztartásuk csomagolási és élelmiszer-hulladék mennyiségét, hogyan csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!