fbpx

A SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jubileumi, 25. Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akciója révén 2021-ben 188 tonna élelmiszerből készültek ajándékcsomagok, melyeket a szeretetszolgálat az ünnepek előtt juttatott el a rászorulóknak.

Az Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akció keretében december 1-jétől lehetett adománykártyákat vásárolni az áruházlánc üzleteiben és online shopjában. Az adakozók az www.adniorom.hu felületén egy virtuális adventi naptáron folyamatosan nyomon követhették, hogy az adott napon mennyi összeg folyt be a kártyákból.

A SPAR és INTERSPAR üzletekben több tízezer vásárló személyesen adta át a családoknak szánt felajánlását a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyszínen jelen lévő több ezer önkéntesének: az így összegyűjtött 188 tonna tartós élelmiszerből 26 ezer ajándékcsomag készülhetett karácsonyra. Az áruházakban személyesen átadott élelmiszerek mellett a vásárlók az adománykártyákon keresztül több, mint 12 millió forint felajánlással járultak hozzá az akció sikeréhez.