fbpx

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – A Magyar Máltai Szeretetszolgálat készítményei/termékei a SPAR Magyarország áruházaiban

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – A Magyar Máltai Szeretetszolgálat készítményei/termékei a SPAR Magyarország áruházaiban

A SPAR Magyarország több mint húsz éve támogatja a nélkülözésben élőket a M. Máltai Szeretetszolgálaton keresztül. Legújabb közös kezdeményezésük keretében a jótékonysági szervezet tiszaburai varrodájának környezetkímélő vászontáskáit, valamint a szolgálat pátyi és gyulai műhelyeiben dolgozó sérült emberek által készített élelmiszertermékeket értékesíti a cég a kijelölt áruházaiban. 

A vászontáskák eladása a hátrányos helyzetű település varróüzemében dolgozókat segíti. A többször használható, környezetbarát bevásárlótasakok forgalmazásával a SPAR-csoport folyamatosan munkával látja el a tiszaburai üzemet, ezzel nagyban hozzájárul a varroda hosszú távú működéséhez. A SPAR megrendelése nemcsak a munkahelyek fenntartását segíti elő, hanem az üzemben végzett munka kiváló minőségére is felhívja a figyelmet és a környezet védelmét is támogatja, hiszen alternatívát kínál a műanyag bevásárlószatyrok helyett.

A szeretetszolgálat élelmiszertermékeinek (teák/szószok/lekvárok/csatnik, szörpök) értékesítése a jótékonysági szervezet pátyi és gyulaji műhelyeiben dolgozó sérült, illetve szociálisan rászoruló munkavállalóknak jelent megélhetést. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat foglalkoztatási programjaiban következetesen arra törekszik, hogy a dolgozók valódi értékeket állítsanak elő. A Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet által szállított termékek keresettek és népszerűek a SPAR-csoport üzleteiben, amely mutatja a modell üzleti szempontok szerinti eredményességét.

További információk a projekttel kapcsolatban >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre!