fbpx

SIMPACT – Képzések nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára

SIMPACT – Képzések nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára

A SIMPACT Közhasznú Nonprofit Kft. gyakorlatorientált cash flow terv készítési és szervezetfejlesztési képzést hirdet nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára az Erste Social Banking-gel és az IFUA Nonprofit Partnerrel együttműködésben. A képzésekre 2021. október-decemberben kerül sor, az ERSTE Alapítvány által támogatott SEEDS program keretében.

A cash flow terv készítési képzésre 2021. október 22-én és november 12-én kerül sor Budapesten. Az első napon a bevételek és a kiadások tervezésének módszereit tekintik át a résztvevők, míg a második napon olyan haladóbb témák kerülnek terítékre, mint a komplex CF terv példák bemutatása, az érzékenységvizsgálat és forgatókönyvelemzés vagy a finanszírozói szempontok ismertetése. A képzés interaktív módon zajlik, a valós életből – elsősorban a nonprofit és a társadalmi vállalkozási szektorból vett – konkrét példákkal illusztrálva. A szervezők igény esetén egyéni, online konzultációt biztosítanak minden résztvevőnek a saját CF-tervére vonatkozó konkrét kérdésekkel kapcsolatban. Amennyiben a koronavírus-járvány miatt a személyes részvételre nincs lehetőség, a képzés online formában valósul meg.

További információ és jelentkezés: https://simpact.hu/cash-flow-kepzes-2021/

A szervezetfejlesztési képzés központi témái a vezetői szerepek, a stratégiai menedzsment, illetve a folyamat- és munkaszervezés lesznek, melyek azért különösen fontosak a jelenlegi bizonytalan helyzetben, mert a fennmaradás, a növekedés és az eredményes működés érdekében most minden nonprofit szervezetnek és társadalmi vállalkozásnak át kell gondolnia saját működését, tudatosabbá és hatékonyabbá kell tennie azt, a változó környezetre rugalmasan válaszolni képes struktúrák kialakításával. A képzés formáját a jelentkezők preferenciái alapján alakítják a szervezők: személyes forma esetén 2×1 napban, online módon pedig 4×0,5 napban tartják az oktatást. A személyes képzésre 2021. november 17-én és december 3-án kerül sor a budapesti ERSTE-székházban.

További információ és jelentkezés: https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/bankunkrol/vallalati-tarsadalmi-felelossegvallalas/kozossegi-szerepvallalas/a-seeds-program/aktualis-kepzeseink/szervezetfejlesztes-kepzes-ifua

Iratkozzon fel hírlevelünkre!