fbpx

SIMPACT – Cash Flow képzés nonprofit szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak

SIMPACT – Cash Flow képzés nonprofit szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak

A SIMPACT közhasznú nonprofit szervezet 2 napos gyakorlatorientált cash flow képzést tart nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára az Erste Social Bankinggel együttműködésben. A kétszer egynapos workshopra július 6-án és 7-én kerül sor, a jelentkezéseket június 30-ig várják a szervezők.

A SIMPACT nonprofit szervezetek és támogatóik működését teszi eredményesebbé, többek között olyan képzésekkel, mint az ERSTE Social Banking Cash Flow workshopja. Az ERSTE Alapítvány támogatásával megvalósuló, gyakorlatorientált program olyan szervezeteknek, illetve munkatársaiknak szól, akik még nem készítettek összetett, bevételeket és kiadásokat is tartalmazó, képletekkel ellátott pénzügyi vagy Cash Flow tervet, illetve bizonytalanok abban, hogy bevételeik és kiadásaik tervezése pontos, megalapozott és külső partnerek számára is meggyőző-e. A kétszer egynapos képzésre várják azokat az érdeklődőket, akik még nem használtak forgatókönyveket, érzékenységvizsgálatot döntéshozatali, kockázatkezelési és forrásszerzési célra, akik szeretnének kiegészítő forrásokat bevonni, de nem tudják, hogyan állítsák össze az ehhez szükséges Cash Flow tervet, vagy akik új tevékenységek indításában, esetleg a mostaniak továbbfejlesztésében gondolkodnak, de nem tudják, hogyan tervezzék meg ezek pénzügyi hatását.

A képzés első napján, 2022. július 6-án a résztvevők a bevételek és a kiadások tervezésének módszereit tekintik át, majd a második napon, július 7-én már olyan haladóbb témák kerülnek terítékre, mint a komplex Cash Flow terv, az érzékenységvizsgálat és a forgatókönyvelemzés, illetve a finanszírozói szempontok. Az interaktív módon zajló, a valós életből – elsősorban a nonprofit és a társadalmi vállalkozási szektorból – vett példákon alapuló program teret hagy az érdeklődők kérdéseinek is, sőt igény esetén minden résztvevőnek lehetősége van egyszeri másfél órás egyéni, online konzultációra is a saját CF-tervével kapcsolatban. A képzésre legkésőbb 2022. június 30-ig lehet jelentkezni.

Bővebb információ és jelentkezés: http://simpact.hu/cashflowkepzes/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!