fbpx

2019. október 18-án pénteken hatodik alkalommal tart önkéntes napot munkatársai és a civil szféra képviselőinek bevonásával a PwC. Mindössze néhány perc a kérdőívük kitöltése és ha hasznosnak tűnik a tervezett képzésnap, indulhat is az előzetes regisztráció.

Ahogy a korábbi években, ezen a napon is a PwC kollégái szervezeteknél munkálkodnak, illetve tudásátadással segítenek. Ezzel párhuzamosan tréningeket tartanak az irodaházukban a nonprofit szervezetek képviselőinek.

Annak érdekében azonban, hogy releváns segítséget tudjanak nyújtani, szeretnék megkérdezni az érintettek véleményét is. Az alábbi linken található néhány kérdés a szervezetnél nyújtható segítség típusára, illetve a szakmai tréningre – amelynek témái többek között adózás, marketingkommunikáció, kapcsolatépítés – vonatkozik. 

Csak néhány perc a kitöltés aztán indulhat az előzetes regisztráció a képzésnapra.  

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

Kérdőív kitöltése

A visszajelzéseket legkésőbb szeptember 2-ig (hétfőig) várják. Amennyiben van a környezetében más civil szervezet, akinek érdekes lehet az esemény, kérjük, továbbítsa számára ezt a felhívást.

A további részletekkel a PwC önkéntes koordinátor kollégái kora ősszel jelentkeznek majd. A tavalyi önkéntes napról készült videós összefoglalót itt látható.