fbpx

PwC – Már lehet jelentkezni a PwC Civil Mentoring Programjára

PwC – Már lehet jelentkezni a PwC Civil Mentoring Programjára

Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza. A szervezők február 15-ig várják a fejlődésre nyitott nonprofit szervezetek jelentkezését a három hónapos képzésre, illetve a fél éves pro bono mentorálásra.

A PwC Magyarország 2017-ben indította el mentoring programját nonprofit szervezetek számára. A program keretében a szervezők térítésmentes képzéssorozatot tartanak, illetve PwC-s mentorok segítik a résztvevők fejlődését.

A pályázatra bármely nonprofit szervezet jelentkezhet, amelyik megfelel a feltételeknek. A képzésmárcius végétől június közepéig tart, kéthetente péntekenként online vagy – a járványhelyzettől függően – személyes oktatással, a PwC budapesti irodaházában.

A program célja, hogy a szervezetek elsajátítsanak egyfajta üzleti szemléletet, ami segít abban, hogy működésük hosszú távon fenntartható és problémamentes legyen. Ennek érdekében a szervezetek fejlesztésének legfontosabb témaköreit (pl. küldetés megfogalmazása, üzleti tervezés) dolgozzák fel az interaktív, kiscsoportos munkára építő képzési modulok. A júniusi záró prezentálást követően a PwC-s mentorok megkezdik a minimum fél éves közös munkát a kiválasztott szervezetekkel.

Részletek és jelentkezés: https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/cr/civil_mentoring.html

Iratkozzon fel hírlevelünkre!