fbpx

PwC – Már lehet jelentkezni a PwC Civil Mentoring Programjára

PwC – Már lehet jelentkezni a PwC Civil Mentoring Programjára

Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza. Február 15-ig várják a tanulni és fejlődni vágyó nonprofit szervezetek jelentkezését. A képzés során a résztvevők elsajátíthatják a hosszú távon fenntartható, sikeres működéshez szükséges üzleti szemléletet.

A PwC Magyarország 2017-ben indította el mentoring programját, melynek keretében eddig összesen 86 nonprofit szervezet részesült képzésben és szakmai mentorálásban. A március végétől induló 7. évfolyamra legkésőbb február 15-ig jelentkezhetnek a pályázati feltételeknek megfelelő nonprofit szervezetek, egyesületek, alapítványok és szociális szövetkezetek. A jelentkezési szakasz lezárását követően a PwC Pro bono csapata értékeli a pályázatokat és kiválasztja a részt vevő szervezeteket.

Az ingyenes képzéssorozat keretében – amely március végétől június közepéig tart, kéthetente péntekenként 13–16 óra közötti online vagy a járványhelyzettől függően személyes budapesti oktatással – a szervezetek elsajátíthatnak egyfajta üzleti szemléletet, mellyel működésük hosszú távon fenntartható és problémamentes lehet. Ennek érdekében a résztvevők a szervezetek fejlesztésének legfontosabb témaköreit dolgozzák fel interaktív, kiscsoportos képzési modulok során. A tanfolyamot követő júniusi záró prezentálás után a kiválasztott szervezetekkel minimum fél éves közös munka kezdődik el a PwC-s mentorok közreműködésével.

További információ és jelentkezési lehetőség: https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/cr/civil_mentoring.html

Iratkozzon fel hírlevelünkre!