fbpx

PwC – Kreatív és összetett támogatás a válsághelyzetre a PwC-től

PwC – Kreatív és összetett támogatás a válsághelyzetre a PwC-től

Számos módon segíti a PwC Hungary a válságban eligazodni kívánó magánembereket, vállalatokat és nonprofit szervezeteket. Olyan innovatív megoldásokról, eszközökről készített összefoglalót a cég, és bocsátotta azt az említett csoportok rendelkezésére, amelyeknek használatával könnyebben sikerül kijelölni a helyes stratégiai, illetve fejlődési irányokat a járvány által meghatározott helyzetben.

Digitális tudás mindenkinek

Manapság mindennél fontosabb hiteles forrásból jól informáltnak lenni. Ezért a PwC 2020 júliusáig világszerte mindenki számára elérhetővé tette Digital Fitness Assessment elnevezésű applikációját.

Az app segítségével vezető iparági szakértőktől tanulhatnak az érdeklődők arról, hogyan változik az üzleti környezet, és hogyan alakítható ki versenyelőny, legyen szó egyénről vagy vállalatról. Az appot használva több mint 60 technológiai trend témáival kapcsolatban olvashatók szakértői cikkek, nézhetők vagy hallgathatók előadások, amelyek révén az érdeklődők hasznos praktikus tippekhez juthatnak.

Bővebben az applikációról: https://www.pwc.com/hu/hu/digital-fitness.html

Gazdasági és működési tudnivalók a COVID-19 járvány idején

A PwC Magyarország összefoglaló weboldalt készített azokról a tudnivalókról, amelyek relevánsak lehetnek a gazdasági társaságok és a civil szervezetek számára egyaránt. Ezek ismerete segítheti a döntéshozatalt a kialakult bizonytalan helyzetben.

Gazdasági döntések a COVID-19 tükrében − ingyenes online előadás-sorozat

Az oldalon a legfontosabb gazdasági döntések hátterét ismerhetik meg az érdeklődők a PwC szakértőinek tolmácsolásában. A heti három alkalommal tartott online előadásokon a cég szakértői elemzik az aktuális gazdaságpolitikai döntések hatásait többek között az adózás, a társasági döntéshozatal, a munkajog, a kiberbiztonság és a számvitel témakörében. A heti tematika megtalálható a PwC Facebook-oldalán.

Válságkezelési ellenőrző lista

Ellenőrző lista segítségével a cégek, intézmények vezetői megvizsgálhatják azokat a legfőbb területeket, ahol a szervezet átgondolására, majd ezt követően konkrét cselekvésre van szükség. 

Hírek, cikkek, tanulmányok a koronavírusról és annak hatásairól

Részletesen tájékozódhatnak az oldal látogatói az aktuális adózási, munka- és versenyjogi kérdésekről, vagy éppen arról, hogyan lehet társasági döntéseket hozni online formában. Az oldalon a cikkek folyamatosan frissülnek.   

Részletes információk: https://www.pwc.com/hu/hu/covid-19.html 

A PwC COVID-19 navigátora

A PwC Hungary szakemberei egy olyan online értékelő eszközt hoztak létre, amely segíti a vezetőket a járvány üzletmenetre gyakorolt lehetséges hatásainak megértésében, illetve az általuk vezetett szervezet felkészültségének és reakcióinak felmérésében. 

Az eszköz hat kulcsterület mentén tesz fel kérdéseket a vezetőknek, amelyek a következők: válságkezelés és válaszadás; munkaerő; működés és ellátási lánc; pénzügy és likviditás; adó és kereskedelem; stratégia és márka. A kérdések segítenek annak felmérésében, hogy milyen szinten áll a cég a járvány hatásaira való felkészültségben. 

A COVID-19 Navigátor felmérésének indítása elérhető ezen a linken.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!