fbpx

A Provident a koronavírus-járvány első hulláma alatt indította el Odafigyelünk Rád Programját a munkatársak fizikai és mentális egészségének megőrzése céljából. A program az ünnepek közeledtével is folytatódik: a vállalat egyebek mellett online sportolási lehetőségekkel, mentális egészségvédelemmel, évzáró műsorral és ajándékozással igyekszik támogatni és megerősíteni a munkahelyi közösséget.

A Provident számos olyan kezdeményezést vezetett be az Odafigyelünk Rád Programkeretében, melyek célja, hogy a fizikai védelem mellett lelki támogatást is nyújtson munkavállalói részére a kihívásokkal teli időszakban. A tavasz folyamán Dr. Almási Kitti pszichológus látogatott el a céghez virtuálisan és többféle témában is tanácsot adott az érdeklődőknek. Szintén még az első hullám alatt indult el a munkatársak és hozzátartozóik számára ingyenesen hívható Számíthatsz ránk! vonal, amely immár kibővült témakörrel és szakembergárdával fogadja a hívásokat.

A Provident továbbra is kiemelt figyelmet fordít a munkatársak jóllétére. Az Odafigyelünk Rád Program folytatásával az a vállalat célja, hogy védelmet nyújtson, megerősítse és megtartsa a munkahelyi közösséget, valamint fenntartsa a mentális egészséget a vírusidőszak alatt. Emellett, a vezetők számára olyan fejlesztő támogatást is szeretne biztosítani, amellyel segíti őket felkészülni a jövő év kihívásaira. A téli időszakban a cég online sportolási lehetőségekkel, mentális egészségvédelemmel, évzáró műsorral, ajándékozással és sok más meglepetéssel kedveskedik munkatársainak.

A Provident kórházak és alapítványok működését is segíti különféle önkéntes tevékenységekkel, illetve anyagi támogatással is hozzájárul olyan eszközök megvásárlásához, amelyek hosszútávon megkönnyítik más intézmények munkáját, legyen szó akár óvodákról, akár szociális intézményekről.