fbpx

Provident – A Provident költségtervező füzettel segíti a családok felelős pénzügyi döntéseit

Provident – A Provident költségtervező füzettel segíti a családok felelős pénzügyi döntéseit

A családok egész éves pénzügyi tervezésének és tudatos döntéshozatalának ösztönzése érdekében költségtervező füzetet készített a Provident, melyet március hónapban a vállalat tanácsadói mintegy 50 ezer családhoz juttatnak el személyesen, segítséget nyújtva annak használatában.

A magyar hitelezési piac meghatározó szereplőjeként, a Provident Pénzügyi Zrt. immár 20 éve elkötelezett ügyfelei gazdasági és pénzügyi nevelését illetően, valamint sokrétű társadalmi ügyek felkarolásával segíti a helyi közösségeket. Éppen ezért indította útjára 2008-ban a Családi Kasszasikerek Programot, amely korszerű pénzügyi ismereteket nyújt a magyar családok számára, és fejleszti a háztartások öngondoskodó képességét. A program kezdete óta a Provident 50 sikeres oktatási programot valósított meg, melynek köszönhetően 30 000 család és 300 szociális munkás, művelődésszervező, valamint pedagógus bővíthette pénzügyi ismereteit.

Mindennapi életünk elengedhetetlen része, hogy átlássuk és megfelelően kezeljük pénzügyeinket. Annak érdekében, hogy a hétköznapi és a komoly mérlegelést igénylő körülmények között is felelős döntéseket tudjunk hozni, fontos, hogy tisztában legyünk anyagi helyzetünkkel, nyomon kövessük bevételeinket, valamint kiadásaink mértékét. A Provident ebből a célból készítette el családi költségtervező füzetét 2022-re, amely segítséget nyújt az egész éves pénzügyi tervezéshez. Ezt a kiadványt március hónapban a vállalat tanácsadói mintegy 50 ezer családhoz juttatják el személyesen, segítséget nyújtva annak használatában. A kezdeményezés célja, hogy 2022 végére minél több család tudjon felmutatni megtakarítást, hogy egy váratlan kiadás ne hozza nehéz helyzetbe őket. A vállalat hisz abban, hogy ilyen valós, nagy társadalmi hatású programokkal tud hozzájárulni a magyar családok pénzügyi tudatosságának fejlesztéséhez, a tervezhető gazdálkodáshoz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!