fbpx

Provident – A Provident 6000 facsemetét ültetett a Pilisi Parkerdő területén

Provident – A Provident 6000 facsemetét ültetett a Pilisi Parkerdő területén

A Provident Pénzügyi Zrt. munkatársai 6000 darab facsemetét ültettek el a Pilisi Parkerdő Zrt.-hez tartozó Galgamácsai Vadászháznál. A kezdeményezés a tavaly indult ProviGreen fenntarthatósági program keretében valósult meg, amelynek célja, hogy hozzájáruljon a felnövekvő generációk egészséges környezetének megteremtéséhez.

A Provident tavaly áprilisban, a Föld napján indította útjára ProviGreen programját, amelynek célja, hogy olyan fontos, mindenkit érintő problémákra hívja fel a figyelmet, mint a klímaváltozás, a túlzott széndioxid-kibocsátás vagy a globális felmelegedés. A program középpontjában a vállalaton belüli környezettudatosabb működés, a napi működésből eredő környezetterhelés ellensúlyozása áll.

A ProviGreen fenntarthatósági program keretében, idén áprilisban 6000 darab facsemetét ültetett el a vállalat száz önkéntes munkatársa a Pilisi Parkerdő Zrt. közreműködésével. A környezetvédelmi akcióban Botka Endre, a magyar válogatott és Ferencvárosi Torna Club jobbhátvéd posztját betöltő labdarúgója, valamint Molnár Mátyás sportriporter is részt vett és segítette a vállalat önkénteseit.

A ProviGreen program tavalyi indulása óta az ország több pontját érintő környezetvédelmi roadshow-t rendezett a vállalat, munkatársai számára havonta megjelenő fenntarthatósági hírlevelet készített, valamint húsz új, hibrid gépkocsival bővítette autóflottáját annak érdekében, hogy aktívan hozzájáruljon a széndioxid-kibocsátás csökkentéséhez is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!