fbpx

OTP – Helyi önkéntes programokkal segített az OTP Bank

OTP – Helyi önkéntes programokkal segített az OTP Bank

A járványhelyzet ellenére is sikerrel zajlott az OTP Helyi Érték Önkéntes Pályázati Program. A hitelintézet önkéntesei ezúttal is számos intézménynek, helyi közösségnek nyújtottak segítséget.

Az önkéntesség már több mint 10 éve az OTP Bank társadalmi szerepvállalásának része, a közösség építésének és a munkatársak bevonásának eszköze. Meghatározó gazdasági szereplőként a hitelintézet kiemelt figyelmet fordít a helyi közösségek fejlődésére és nehézségeik leküzdésére. A bank munkatársai olyan társadalmi csoportokon segítenek, melyeknek a sikerek eléréséhez valamilyen hátrányt kell leküzdeniük vagy az ehhez vezető útnak még az elején tartanak.

Az évente két alkalommal meghirdetett OTP Helyi Érték Önkéntes Pályázati Program célja, hogy támogassa a munkatársak saját közösségükben végzett önkéntes tevékenységét. A bank önkéntesei 2020-ban a járványhelyzet ellenére is az ország számos pontján teremtettek értéket. Az év során összesen 22 csapat valósított meg projektet országszerte a program keretén belül, így közel 250 önkéntes 2600 rászorulón segített. Az önkéntesek munkája és helytállása példaértékű volt: a csapatok az aktuális járványügyi szabályokat betartva, sokszor az eredeti terveket felülírva, az adott helyzetre reagálva, kreatívan teljesítették vállalásaikat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!