fbpx

Ökotárs – Fejlődésben+ pályázati felhívás

Ökotárs – Fejlődésben+ pályázati felhívás

Az Ökotárs Alapítvány – az Európai Unió forrásainak felhasználásával – pályázatot írt ki olyan magyarországi civil szervezetek számára, amelyek az alapvető uniós jogok és értékek megvédéséért és előmozdításáért tevékenykednek. A pályázatok benyújtásának határideje 2024. április 5-én 14 óra.

Az Ökotárs Alapítvány Fejlődésben+ néven hirdetett új pályázati lehetőséget az Autonómia Alapítvánnyal, a Kárpátok Alapítvány-Magyarországgal és a Közösségfejlesztők Egyesületével együttműködésben. A pályázat célja, hogy Magyarországon is érvényesüljenek a közös európai értékek, a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok védelme. Éppen ezért olyan hazai civilek jelentkezését várják, akik kezdeményezéseikkel népszerűsítik ezeket az értékeket, cselekvésre buzdítanak és közösségüket bevonva maguk is cselekednek, hogy mindannyian méltósággal és szabadon élhessünk egy igazságos, szolidáris és egyenlő társadalomban.

A pályázatokat a Közös Értékeink Program weboldalán keresztül lehet benyújtani legkésőbb 2024. április 5-én 14 óráig. A projektek végrehajtását a támogatási döntés közzétételének napján – várhatóan 2024. június közepén – lehet megkezdeni. A projektek zárásának legvégső határideje 2025. december 30. Fontos, hogy a pályázóknak úgy kell megtervezniük projektjeiket, hogy a célok megvalósulása, az eredmények elérése konkrétan mérhető legyen.

A részletes pályázati felhívás itt olvasható: https://kozosertekeink.hu/fejlodesben-plusz-palyazati-felhivas

Iratkozzon fel hírlevelünkre!