fbpx

Nhood – Hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztését, felzárkóztatását segíti a Nhood

Nhood – Hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztését, felzárkóztatását segíti a Nhood

Több évre tekint vissza a Nhood Hungary és az Indahouse Hungary Egyesület együttműködése. Az ingatlanszolgáltató vállalat nemcsak anyagilag, hanem egyre többféle módon segíti a hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztésével, felzárkóztatásával, támogatásával foglalkozó szervezetet.

A Nhood Hungary vállalati filozófiájának fontos eleme, hogy szeretne a környezetére pozitív hatással lenni. Ezért minden évben számos szervezetet támogat és dolgozói adományokkal, önkéntes munkával is hozzájárul a közös jóhoz. Az Indahouse Hungary Egyesülettel való együttműködése már több évre tekint vissza. Az egyesület önkéntesei a borsodi falvakban élő hátrányos helyzetű gyermekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat.

Az ingatlanszolgáltató vállalat minden évben megnézi, hol tud leginkább támogatólag rácsatlakozni a szervezet programjaira. Ebben az évben a Nhood Hungary által üzemeltetett Auchan Korzó kommunikációs kampánnyal hívja fel a figyelmet az idén 10 éves egyesület munkájára és eseményeire, mint például a tanszergyűjtésre, a Társasmaraton vagy az önkéntesség általi segítségnyújtás lehetőségére. Mivel a szervezet főként adományokból tartja fent magát, kiemelten fontos, hogy minél több céghez és magánszemélyhez eljusson.

A Nhood anyagilag is támogatja az Indahouse-t, amivel egyhetes nyári táborozást tesz lehetővé az encsi kistérségben élő gyermekek számára. A vállalat dolgozói pedig szezonális ruhákat, játékokat és egyéb háztartási eszközöket gyűjtöttek és juttattak el az egyesület Hernádszentandráson létesített adományboltjába.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!