fbpx

Microsoft – Díjazták a digitális transzformációban élen járó vállalatokat

Microsoft – Díjazták a digitális transzformációban élen járó vállalatokat

Több ezer HR-szakember és cégvezető online részvételével zajlott le a HR Fest, amelybe négy különböző kontinensről, több mint 20 országból kapcsolódtak be előadók és résztvevők. Az esemény keretében díjazták az idei év legkiemelkedőbb HR-es teljesítményeit is, többek között a Microsoft által alapított Futureproof Organizations kategóriában.

A Microsoft Magyarország támogatásával 2019-ben létrehozott Futureproof Organizations kategória díjaival a digitális transzformációban élen járó vállalatokat jutalmazzák a HR Best megmérettetésen belül. A jövőálló kezdeményezések díjának aranyát idén az OTP Bank innovatív szervezetfejlesztési projektje nyerte el. Elismerésben részesült még a Magyar Telekom, a Richter Gedeon és az Itron Labs megoldása is.

Az OTP Bank azzal érdemelte ki a Futureproof Organizations kategória fődíját, hogy saját, belső humán erőforrásaira támaszkodva – a japán Ikigai filozófia eszköztárát alkalmazva – hozott létre új, innovatív megoldásokat kidolgozó és azokat honosító „zöldmezős” fejlesztőrészleget, amely versenyképes megoldásokat biztosít a pénzintézet számára. Ezek közé tartozik az azonnali fizetés megoldása is, amely a bankszektorban törvényi kötelezettség volt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!