fbpx

Miben más a ESG-CSRD műhely, mint egy képzés vagy tanácsadás?

Miben más a ESG-CSRD műhely, mint egy képzés vagy tanácsadás?

Az Effekteam és a Denxpert közös szervezésében megvalósuló ESG-CSRD műhely egyedülálló módon, 6 hetes program keretében, nemzetközileg elismert szakértők és mentorok segítségével vezeti be a résztvevőket a ESG-CSRD témakörének részleteibe, a szabályozásoknak megfelelő adatgyűjtés és jelentéstétel rejtelmeibe.

A ESG-CSRD műhely merőben eltér mind a ESG-CSRD tanácsadástól, mind az ilyen témájú képzéstől. Míg a tanácsadás bepillantást nyújt a területre, a képzés pedig tudásanyagot közvetít, a műhely – ezeken túlmutatva – személyre szabott mentorálást, gyakorlati feladatokat és együttműködésre épülő tanulási lehetőséget biztosít. Ez a felkészítési forma nem csupán az elméleti fogalmak megértését teszi lehetővé, hanem segít személyre szabott útvonalat kialakítani az ESG kiválóság és a CSRD megfelelés felé, mindezt szakértői iránymutatással és szakmai összehasonlításokkal támogatva.

Az alábbi táblázat bemutatja – a főbb szempontok mentén – a műhely, a tanácsadás és a képzés közötti különbségeket. Az összegzés rávilágít, hogy mitől is különleges a ESG-CSRD műhely, és segítséget nyújt ahhoz, hogy a vállalatok kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb ESG-CSRD felkészítési formát.

A műhelyhez kapcsolódó részletes tájékoztatás és jelentkezési lehetőség ide kattintva elérhető.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!