fbpx

Master Good Kft. – Fenntartható körforgásos gazdálkodás megvalósítása

Master Good Kft. – Fenntartható körforgásos gazdálkodás megvalósítása

A Master Good Kft. egy olyan magyar élelmiszeripari cégcsoport, amelynek feladata, hogy az emberek számára kiváló minőségű élelmiszereket állítson elő. Mint a baromfiipar vezető szereplője, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a legzöldebb baromfiipari vállalkozás legyünk Európában.

A Master Good cégcsoport üzleti filozófiája a környezettudatos fenntartható irányítás.
Számunkra a fenntarthatóság a gazdálkodás jelenét és egyben jövőjét is jelenti. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség egy olyan küldetés a számunkra, amelyben kötelességünknek érezzük, hogy a környezetvédelmi kihívások kezelésében is élen járjunk. Elkötelezettek vagyunk a környezeti felelősségvállalás területén, így hazánkban elsőként valósítottuk meg a teljes körforgásos gazdálkodást.

A Cégcsoport célja, hogy tovább csökkentsük a cég karbon lábnyomát, a karbonsemlegesség elérése 2030-ra. Az elmúlt években már tudatossá vált – cégcsoport szinten – a környezetbarát csomagolóanyag beszerzés. A fogyasztói szemlélet formálása márkáinkon keresztül a fenntarthatóság irányába. A fenntarthatósággal párhuzamosan kiemelten fontos számunkra a baromfinevelés során az állatjólét. Egészséges és fenntartható környezetünkért tett szakmai zöldmezős beruházás projekt a Szervesanyag Kezelő Központ üzembe helyezése. A Master Good cégcsoport is aktívan részt vesz az élelmiszer-pazarlás elleni harcban.

További információ a projekttel kapcsolatban:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!