fbpx

Közös jótékonysági programon vettek részt az Effekteam tagjai

Közös jótékonysági programon vettek részt az Effekteam tagjai

Az Effekteam stábja, tagsága és partnerei közös linzersütéssel hangolódtak a közelgő ünnepekre. A december 8-án megtartott jótékony célú programra az Élelmiszerbanknál került sor. A szervezet nélkülöző családoknak juttatja el az elkészült süteményeket a karácsonyi időszakban.

Az Effekteam stábja különleges előkarácsonyi programmal készült az egyesület tagsága és partnerei számára. A Magyar Élelmiszerbanknál szervezett esemény keretében a résztvevők nemcsak egymással találkozhattak és beszélgethettek, de megismerkedhettek az Élelmiszerbank tevékenységével, bepillantást nyerhettek az élelmiszermentés folyamatába, és elsajátíthattak olyan praktikákat is, amelyekkel csökkenteni lehet a mindennapok során keletkező élelmiszerhulladék mennyiségét.

Az ünnepi ráhangolódást a közös linzersütés tette teljessé. A sütemények elkészítéséhez szükséges alapanyagokról és eszközökről az Élelmiszerbank gondoskodott, a résztvevők pedig a szorgos kezeket és a jó hangulatot biztosították. A gondos előkészítés, szaggatás, sütés és lekvározás eredményeként sok doboznyi finomság készült el, mellyel az Élelmiszerbank mintegy 90 nélkülöző család idei karácsonyát tudja szebbé tenni. A felajánlás a Civilek a Megyéért Egyesületen keresztül jut el a címzettekhez Nógrád megyében és vonzáskörzetében.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!