fbpx

Kárpátok Alapítvány – A játék erejével tették boldogabbá a rászoruló gyermekek karácsonyát

Kárpátok Alapítvány – A játék erejével tették boldogabbá a rászoruló gyermekek karácsonyát

A Kárpátok Alapítvány adománygyűjtő akciójának köszönhetően több mint 9000 doboz LEGO játék tette szebbé a hátrányos helyzetű óvodás és kisiskolás gyermekek karácsonyát.

Az egri székhelyű Kárpátok Alapítvány hagyományosan támogatja azokat a hátrányos helyzetű óvodásokat és kisiskolásokat, akiknek szülei anyagilag nem engedhetik meg, hogy drága játékokat vásároljanak gyermekeiknek. A LEGO kockákkal való építkezés nemcsak örömforrás a gyermekek számára, hanem fejleszti kreativitásukat és különböző készségeiket is. Az adományok partnerszervezetek segítségével kerülnek a rászoruló családok gyermekeihez, így a játék amellett, hogy kiváló időtöltést nyújt, aktívan hozzájárul a kicsik fejlődéséhez is.

A karácsonyi ünnepek idején a LEGO Csoport #BuildtoGive kezdeményezéséhez is csatlakozhattak azok, akik a játék erejével szerettek volna örömet szerezni minél több rászoruló gyermeknek. A jótékonysági akció résztvevőinek LEGO kockákból kellett szívet építeniük és az alkotásról készült képet #BuildToGive hashtaggel megosztaniuk a közösségi médiában. A LEGO vállalat minden megépített és megosztott szív után egy LEGO® készletet adományozott egy gyermeknek, akinek játékra volt szüksége az ünnepi időszakban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!