fbpx

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. augusztus 5-e éjfélig meghosszabbításra került az Effekt 2030 díj beadási határideje

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. augusztus 5-e éjfélig meghosszabbításra került az Effekt 2030 díj beadási határideje

Augusztus 5-e éjfélig pályázhatnak a magyarországi nagyvállalatok, kkv-k és startupok az Effekteam Egyesület által meghirdetett Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjra. Az egyesület, tekintettel a járványhelyzet idején született nagyszámú vállalati intézkedésre, a korábbi négy kategóriát a COVID-19 megoldások a közösségért kategóriával bővítette.

Az Effekteam Egyesület 2020-ban is meghirdeti az Effekt 2030 − A közösségi befektetések díjat. A díjjal az egyesület a vállalatok példamutató, innovatív és hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjait ismeri el. A szervezet ezen programok lehető legszélesebb körben történő publikálásával igyekszik hozzájárulni a nagyvállalati, kkv és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásának növeléséhez.

Az elmúlt hónapokban kialakult járványhelyzet során a vállalatok dolgozóik, vevőik/ügyfeleik, beszállítóik biztonsága, a helyi közösségek és általában véve a társadalom jobbléte, valamint az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében rengeteg erőfeszítést tettek, rendkívül sokrétű és kreatív megoldást alkalmaztak. Ezért az Effekteam Egyesület úgy döntött, hogy az idei évben az általános kategóriákon túl speciális kategóriákban díjazza a vállalatok koronavírus járvány hatásainak csökkentésére tett intézkedéseit.

Általános kategóriák:

 • Esélyteremtő üzlet
 • Jövő gazdasága
 • Zöld egyensúly
 • Mindenki társadalma

Speciális kategóriák, azaz a COVID-19 megoldások a közösségért kategóriái:

 • Legpéldamutatóbb munkáltató
 • Legfelelősebb partner
 • Legkiemelkedőbb támogató
 • Legértékesebb termék/szolgáltatás

Az Effekt 2030 Díj általános kategóriáit az egyesület az ENSZ SDG-k (Sustainable Development Goals) alapján alakította ki, de a COVID-19 megoldások a közösségért díj pályázatai esetében nem követelmény az SDG-khez való kapcsolódás.

A pályázaton bármely Magyarországon működő vállalat, kis- és középvállalkozás, illetve startup cég indulhat, egy cég több pályázatot is benyújthat.

A pályázati űrlapot a dij@effekteam.hu e-mail címre 2020. július 30. 23:59-ig* kérjük beküldeni.

*Az Effekteam Egyesület vezetősége a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntött, hogy augusztus 5-e éjfélig meghosszabbítja az Effekt 2030 Díj pályázat beadási határidejét. 

További információ a pályázatról: https://effekteam.hu/effekt2030/

A pályázatokat elbíráló zsűri tagjai:

 • Matolay Réka, PhD, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
 • Nagy Bálint, lapigazgató, Pénzcentrum.hu, Agrárszektor, HelloVidék
 • Pogány Éda Glória, üzleti fenntarthatósági vezető, Syngenta, Kelet-Európa
 • Schubauer Krisztina, marketing és kommunikációs igazgató, Hiventures
 • Szabó Gyula, kuratóriumi elnök, Ökoszolgálat Magyarország

Minden kategóriában a shortlistre került pályázatokra a Közönségdíj keretében a széles publikum is leadhatja majd a szavazatát szeptemberben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!